Passend Onderwijs

Bekijk het vanuit alle kanten, de docent, de school maar vooral vanuit het perspectief van de leerling. Creëer een werkbare situatie voor iedereen! Ik vertel je er graag meer over vanuit mijn eigen ervaring.

Online training en community

Wil jij graag op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in het onderwijs? Heb je geen zin meer om het hele internet af te speuren naar tutorials en les ideeën?

De training is er voor jou als jij:

  • docent bent in het VO
  • de basis wil leren van de Office programma’s en Teams
  • je lessen afwisselend wilt maken door inzet van ICT
  • gebruik wilt gaan maken van gamification in je les
  • een digitaal vaardige docent wilt zijn

Alle modules worden voortdurend aangevuld met de meest actuele en aanvullende informatie. In de community ben ik minimaal twee keer per week aanwezig en geef ik antwoord op al jouw vragen over digitaal onderwijs. Het is ook mogelijk om van elkaar te leren.

Je hebt zelf de vrijheid om in je eigen tempo de trainingen te doorlopen en je kunt reageren en ervaringen uitwisselen met de andere deelnemers.

Wat zijn de kosten?

Je krijgt een uitgebreide training van 5 modules en de mogelijkheid om online vragen te stellen aan mij.

Ik wil de kennis die ik heb graag delen met jullie en ik wil dit op een laagdrempelige manier doen. De trainingen worden iedere maand uitgebreid en eigenlijk krijg je dus steeds meer voor je geld.

Ik bied het je nu tijdelijk aan voor de prijs van €25 per maand. Wil je een snelle opfriscursus dan blijf je 1 maand lid. Je loopt dan natuurlijk wel de maandelijkse bonustrainingen mis. Zolang de training blijft bestaan krijg je toegang voor het maandelijkse bedrag van €25.

Hoe lang doe je over de training?

Dat is helemaal aan jou. Je kunt je abonnement zolang laten lopen als je maar wilt. De inhoud wordt maandelijks (behalve in juli en augustus) aangevuld. Wil je een goede basis hebben als docent op het gebied van digitale vaardigheden dan ben je met een gemiddeld leertempo naast het lesgeven zo’n drie maanden bezig.

Heb je vragen of twijfel je over dit aanbod? Heb je suggesties? Laat het me weten via het contactformulier of stuur een e-mail.

Ga ervoor!