Passend Onderwijs

Bekijk het vanuit alle kanten, de docent, de school maar vooral vanuit het perspectief van de leerling. Creëer een werkbare situatie voor iedereen! Ik vertel je er graag meer over vanuit mijn eigen ervaring.

Nearpod camp engage 2022 Europe

Op 26 april zal ik meewerken aan een interview met Nearpod. Ik ga in gesprek met Sara een docente in Italië over hoe het is om online les te geven, waar we tegen aan liepen tijdens het lesgeven gedurende de pandemie en wat voor tips wij hebben voor collega’s. Het interview is georganiseerd door Nearpod. Zij hebben een hele handige tool ontwikkeld die vooral heel compleet is. Er zijn heel veel mogelijkheden binnen deze tool om te gebruiken en ik zal hier binnenkort een filmpje over maken. Binnen Nearpod zit ook een grote bibliotheek waar je kant en klare lessen voor veel vakken kunt vinden en die je waar nodig weer kunt aanpassen aan je eigen wensen.

Nieuwsgierig geworden meld je dan aan voor Camp Engage:

Get ready for Camp Engage Europe on April 26th!

✨ 8 hours of PD credit

✨ Sessions for all Nearpod levels

✨ Live sessions w/ Nearpod experts

✨ Learn Nearpod’s newest features

Register here: https://bit.ly/3rirCEa

Wil je meer weten over de tool Nearpod? Lees dan nog eens mijn blog: https://www.apprendre.nl/nearpod-distance-learning-certificate/, , , , , , , , ,