Passend Onderwijs

Bekijk het vanuit alle kanten, de docent, de school maar vooral vanuit het perspectief van de leerling. Creëer een werkbare situatie voor iedereen! Ik vertel je er graag meer over vanuit mijn eigen ervaring.

Macco lingui

Macco Lingui is een betaalde app waarmee je verschillende talen kunt leren. Hij is voor particulieren aan te schaffen maar je kunt ook een schoollicentie kopen.

  • Frans
  • Duits
  • Engels
  • Spaans
  • Latijn

Onderdelen:

Het is een zeer uitgebreid programma. Als je bijvoorbeeld kiest voor: werkwoorden dan heb je de volgende keuzemogelijkheden:

Taalpuzzels

Taalpuzzels – Macco VOF

Op deze pagina vind je gratis kruiswoordpuzzels bij de verschillende talen van Macco Lingui. Een leuke extra oefening! Deze puzzels passen perfect bij de  werkwoorden- en grammaticakaarten!

Kopiëren/vermenigvuldigen is uitsluitend toegestaan voor gebruik op school of in de privésfeer

Je kunt onze taalpuzzels nu ook in de Macco Lingui Mobile app maken! Daarnaast kun je natuurlijk ook nog altijd gratis puzzels downloaden vanaf deze pagina en printen.

De komende tijd zullen meer en meer van de puzzels in de app verschijnen.

Taalkaarten

Producten – Macco VOF

Van iedere taal zijn er werkwoorden en grammaticakaarten te koop. Zelf werk ik al een tijdje met de werkwoordenkaarten in klas 4 en het geeft de leerlingen veel duidelijkheid en overzicht.

Het is extra leuk om de leerlingen een puzzel te laten maken die aansluit bij de kaart. Zo heb je gelijk een extra werkvorm.