Passend Onderwijs

Bekijk het vanuit alle kanten, de docent, de school maar vooral vanuit het perspectief van de leerling. Creëer een werkbare situatie voor iedereen! Ik vertel je er graag meer over vanuit mijn eigen ervaring.

WRTS


WRTS

Het voordeel van WRTS is dat zij veel foutloze woordenlijsten hebben die door de uitgeverijen van leerboeken zijn aangeleverd. Is er wel een mogelijkheid om je eigen woordenlijsten te maken en hierdoor alvast stap 1 in het leerproces te maken. Ook bij WRTS kun je plaatsjes toevoegen aan je woordenlijst voor als je graag visueel leert. Je kunt ook een groep aanmaken en je lijsten met klasgenoten delen.

Er zijn verschillende manieren om jezelf te overhoren maar deze zijn niet allemaal gratis. Voor de mogelijkheden meerkeuze en in gedachte heb je een betaald account nodig. WRTS heeft een uitgebreide planningstool in het programma opgenomen waarin je de oefenmomenten voor een toets goed kunt inplannen.

Als docent kun je de voortgang volgen van je leerlingen door een groep aan te maken. Je krijgt dan een uitgebreid overzicht op het docentendashboard.

Hieronder zie je een aantal filmpjes waarin de functionaliteiten worden getoond. WRTS heeft geen quiz of spelelement in het programma.

Deel deze pagina

Nieuwsbrief

Volg Apprendre en schrijf je in! Zo blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom ICT in het onderwijs.E-mailadres

Onder elke verzonden e-mail kunt u zich uitschrijven.