Passend Onderwijs

Bekijk het vanuit alle kanten, de docent, de school maar vooral vanuit het perspectief van de leerling. Creëer een werkbare situatie voor iedereen! Ik vertel je er graag meer over vanuit mijn eigen ervaring.

Classroomscreen, overzichtelijk en compleet

Classroomscreen is een site die ik ook al voor het online-lesgeven gebruikte. Het gaf mij altijd net een beetje meer houvast dan gewoon op het bord schrijven. Vooral omdat het net wat completer is. Er zijn verschillende opties die je naast je planning kunt weergeven.

Er zaten een aantal nadelen aan het programma. De belangrijkste was wel dat je het niet kon opslaan om het ook voor andere klassen te gebruiken. Soms klikte ik in mijn enthousiasme wel eens per ongeluk mijn scherm weg en dan moest ik weer opnieuw beginnen. Ik denk dat meer mensen daar last van hadden want er zijn een aantal prettige veranderingen doorgevoerd bij www.classroomscreen.com. Wil je nog meer lezen over classroomscreen kijk dan hier, , , ,